KOMPETENS-

UTVECKLING

 

De organisationer som kontinuerligt utvecklas lyckas ofta behålla nyckelresurser och initiativet inom sin bransch eller sitt verksamhetsområde.

Vi kompletterar er digitala utveckling med kompetensutveckling inom ledarskap, kommunikation och försäljning.

En kurs kan vara intressant i stunden, men det är först när våra utbildningar ger effekt i vardagen, som vi på Verkningsgrad är nöjda.

Vår metodik för att säkerställa förbättring är att arbeta med nulägesanalys, lärarledd utbildning och uppföljning.

Vi arbetar strukturerat med uppföljning, feedback och verksamhetsanpassade uppgifter. Då kan vi tillsammans mäta skillnaden från nuläget inom de områden som ni vill förbättra.

 

En fördel med våra utbildningar för ledare, säljare och servicepersonal är att de grupper vi arbetar med får gemensamma verktyg, ett gemensamt språk och ett likriktat förhållningssätt som knyter gruppen samman

 

Vi tror på styrkan i personlig utveckling!

VERKNINGSGRAD GENOM KOMPETENSUTVECKLING

 

 

Vi brinner för pedagogik och för att göra skillnad i våra kunders liv genom att tillföra nya insikter och verktyg som kan användas varje dag under resten av livet.

Ta gärna kontakt med oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa er.

 

LEDARSKAPSUTVECKLING

 

Vad utmärker riktigt bra ledarskap? Tydlighet, ärlighet, engagemang, god kommunikativ förmåga och förmågan att delegera brukar hamna högt upp på listan för kvalitéer hos en bra chef.

 

Ett gemensamt succékriterium för samtliga kvalitéer är att du behöver förstå hur du uppfattas och vilka du leder. Det som är tydligt för en medarbetare kan vara plumpt för en annan. Det som är ärligt för samma person kan för en tredje vara okänsligt och för en fjärde kan ditt engagemang uppfattas som oförmåga att delegera

 

Om du förstår vilka personer du leder kan du anpassa ditt ledarskap så att det ger bäst effekt. Att anpassa sitt ledarskap kan du bara göra om du förstår hur ditt normaltillstånd är som individ och ledare.

 

Vi ger dig insikt och handfasta verktyg inom typteori och gruppsykologi.

 

Verkningsgrad erbjuder lärarledd utveckling för ledare i grupp, med uppföljning på individnivå i syfte att säkerställa faktisk effekt

COACHING

 

Verkningsgrad arbetar med din erfarenhet, kunskap och förmåga i fokus genom kvalitativ coaching för att du ska nå de mål som är viktiga för dig.

Verkningsgrads konsulter är specialister på att hjälpa andra att lära och leda sig själva mot ett bestämt mål utifrån renodlad coachteknik, i princip utan tips och råd. Vi använder oss av vår kunskap inom typteori för att möta varje klient på ett optimalt sätt.

 

Vi kan arbeta med dig eller dina medarbetare på plats, via video eller via telefon.

KOMMUNIKATION

 

Vi utbildar i affärsmannaskap samt service och bemötande. Utbildningarna är anpassade och utformade så att de passar just din verksamhet.

 

Vi använder era mejl och genomförda samtal för att tillverka ett skräddarsytt utbildingspaket som kombinerar vår metodik med just er verklighet. Vi mäter och följer upp förändringen som skapas och kvalitetssäkrar positiv effekt.

 

Systemförändring

Organisationsförändring

Personlig utveckling

Vi stöttar i alla delar av er utveckling

 

Använd våra beprövade metoder för att nå framgång.

Att skapa den effekt ni önskar vid en system-, eller organisationsförändring kräver ofta ett genomtänkt utförande.

För att nå dit behövs en projektplanering och projektledning som kan ta hand om alla aspekter.

En förändring har bara en chans att få ett bra mottagande och därför ser vi till att ni lyckas.

 

HÖR GÄRNA AV DIG TILL OSS

 

 

 

Telefon: +46 (0) 70 416 00 60

Email: info@verkningsgrad.se

Copyright © All Rights Reserved